apunts indexada a la prestigiosa base de dades ISI-Thomson Reuters

En aquest mes de juliol ens han comunicat que estem acceptats a la Web of Science de la prestigiosa base de dades ISI-Thomson Reuters a través d’Emerging Sources Citation Index (ESCI), consideració per Thomson Reuters per a ser acceptat en el Science Citation Index Expanded™, el Social Sciences Citation Index®, i  Arts & Humanities Citation Index®.. La qualitat i profunditat del contingut de la Web of Science ofereix als investigadors, autors, editors, i les institucions que el diferencia d’altres bases de dades d’investigació. La inclusió d’apunts. Educació Física i Esports al Citation Index noves fonts demostra la nostra dedicació a proporcionar el contingut més rellevant i influent a la nostra comunitat.

Amb la incorporació d’aquesta base de dades i les de SCOPUS (SJR) i ERIH Plus, en què ja estàvem inclosos, hem completat al màxim nivell la trilogia internacional exigida per les agències nacionals CNEAI, ANECA i ANEP per a una revista d’alt impacte.

El nostre nivell d’indexació, sense comptar amb les recents incorporacions, ja estava al màxim de les revistes del nostre àmbit acadèmic i científic sent la nostra publicació líder de les del seu àmbit (n = 34) en l’índex MIAR amb 10.

Amb aquesta nova incorporació el nombre de bases de dades bibliogràfiques en què estem indexats és de 38, el que suposa una presència i  una difusió del més alt nivell per a una revista científica de la nostra temàtica.

Enhorabona a totes les persones que fan possible la publicació d’Apunts. Educació Física i Esports des de fa 31 anys!

Comentaris tancats.

Return to Top ▲Return to Top ▲