Hemeroteca > Número 78 > El Diàleg del Fòrum Barcelona 2004 “L’Esport: Diàleg universal” El Diàleg del Fòrum Barcelona 2004 “L’Esport: Diàleg universal”

El Diàleg del Fòrum Barcelona 2004 “L’Esport: Diàleg universal” El Diàleg del Fòrum Barcelona 2004 “L’Esport: Diàleg universal”

Pere Miró

Miró, P. (2004). El Diálogo del Forum Barcelona 2004 “El Deporte: Diálogo universal”. Apunts. Educación Física y Deportes, 78, 6-7.

Resum

Benvolguts amics, arribem al final d’aquests tres dies i per a mi, com a director d’aquest Diàleg, poden entendre que realment és una gran responsabilitat no només intentar resumir una miqueta el que ha passat aquí, sinó especialment parlar darrere del jutge M’Baye, que realment és una de les persones més brillants a nivell d’oratòria, i sobretot amb més experiència en el moviment olímpic internacional, i a part considero que sempre aprenem d’ell. Voldria agrair al jutge M’Baye tot el que ens ha ensenyat als que estem aquí i realment la confiança que ens ha dipositat, en alguna d’aquestes accions que ha comentat.

Paraules Clau

Return to Top ▲Return to Top ▲